21. MAJ 2024

Prepoznavanje potencialov v zdravstvenem sistemu za spodbujanje inovacij

Klub Cankarjevega doma, Ljubljana

PRIJAVA

Konferenca je organizirana v sodelovanju z Društvom ekonomistov v zdravstvu

VEČ O KONFERENCI

Mednarodni forum znanstvenoraziskovalnih farmacevtskih družb že 13. leto zapored organizira strateško konferenco Vrednost inovacij, kjer iščemo odgovore na aktualna vprašanja in ponudimo uvid v novosti na področju farmacije in zdravstva.

Na letošnji konferenci bomo spregovorili o strategijah za učinkovito gospodarjenje z viri v zdravstvenih sistemih, kar omogoča prerazporeditev sredstev v korist prebojnih inovacij. Konferenca bo vodilo za vse, ki si prizadevajo oblikovati prihodnost zdravstvenega sistema prek trajnostnih in inovativnih pristopov.

Program

Program bo objavljen kmalu.

Govorci

Bogi Eliasen

zdravstveni direktor na kopenhagenskem inštitutu za študije prihodnosti

Bogi Eliasen

Bogi Eliasen je zdravstveni direktor na kopenhagenskem inštitutu za študije prihodnosti (CIFS). 

Dorjan Marušič

Mednarodni svetovalec

Dorjan Marušič

Prim. mag. Dorijan Marušič, dr. med., spec. int. med., dipl. ing. je bil strokovni direktor Splošne bolnišnice Izola, državni sekretar na Ministrstvu za zdravje

Urh Grošelj

Pediatrična klinika Ljubljana

Urh Grošelj

Izr. prof. dr. Urh Grošelj, dr. med, mag. bioetike, je diplomiral (2007) in doktoriral (2012) na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani, magistriral (2008, summa cum laude)

Karmen Janša

Zavod za zdravstveno zavarovanje

Karmen Janša

Od leta 2017 delno zaposlena v Splošni bolnišnici Jesenice kot specialistka interne medicine in vodja diabetološke ambulante, delno pa na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije

Jurij Stariha

Predsednik uprave Farma Foruma

Jurij Stariha

Mag. Jurij Stariha se je slovenski izpostavi Novo Nordisk pridužil leta 2016 kot vodja MA&PA za slovensko regijo. Leta 2018 je kot vodja MAPA

Barbara Stegel

Generalna sekretarka Farma Forum

Barbara Stegel

Mag. Barbara Stegel ima dolgoletne izkušnje s področja vodenja, trženja in marketinga. Na začetku svoje karierne poti je sodelovala z večjimi slovenskimi podjetji,

O nas

Mednarodni forum znanstveno raziskovalnih farmacevtskih družb, GIZ (FarmaForum), je predstavnik inovativne farmacevtske industrije v Sloveniji. Povezujemo 21 farmacevtskih podjetij, ki imajo skupno poslanstvo: #BrezPredaha razvijati inovativna zdravila, cepiva in terapije, ki so poglavitne za obvladovanje bolezni in izboljšanje kakovosti življenja bolnikov po vsem svetu.

FarmaForum deluje kot nevladno, neprofitno, nepolitično, neodvisno gospodarsko interesno združenje, ki si v slovenski družbi prizadeva delovati kot zaupanja vreden partner na področju zdravil, zdravja in zdravstva. Aktivno stremimo k večji informiranosti in ozaveščenosti tako odločevalcev kot bolnikov in splošne javnosti o kompleksnih, a za posameznika in družbo izredno pomembnih temah.

Poslanstvo in vizija

Forum aktivno prispeva k vzdržnemu, kakovostnemu zdravstvenemu sistemu, v katerem je bolniku zagotovljen pravočasen dostop do inovativnih terapevtskih rešitev. Kot predstavnik inovativne farmacevtske industrije je priznan, zanesljiv partner družbe v prizadevanjih za najboljše rešitve v zdravstvu.

Arhiv